JULIE MARIA IN THE LOOP: Intimkoncert med Julie Maria 22. november kl. 19.00

Julie_Maria.jpg
22-09-2022

 

JULIE MARIA IN THE LOOP: Intimkoncert med Julie Maria
22. november kl. 19.00

JULIE MARIA er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere; Danmarks poetiske popdronning med legesyge kompositioner og en stemme, der går lige i hjertet. Hun bliver kaldt ”en musikalsk én-kvindeshær” og har syv anmelderroste albums bag sig. Den talentfulde kunstner debuterede som 19-årig på Universal Records og har samarbejdet med navne som Tina Dickow, Steffen Brandt og Mads Langer.

Gå ikke glip af muligheden for at opleve en unik intimkoncert med Julie Maria i de smukke omgivelser i Prismesalen på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Billetter kan købes her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/jtw454ohek

 

Koncerten er en del af projektet ”Places and People”, hvor Julie Maria har lavet en stedsspecifik musikvideo på fem udvalgte midt-og vestjyske kulturinstitutioner. Projektet er udviklet af Fermaten, og samtlige koncerter afvikles i samarbejde med Fermaten. De deltagende institutioner er, udover Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Remisen, Bovbjerg Fyr, Nørre Vosborg og Nordisk Teaterlaboratorium.

”Anybody Else” - en ny musikvideo med Julie Maria

Til den indre Angligård, hvor man finder Carl-Henning Pedersens 1000 m2 store hovedværk ”Fantasiens leg om livets hjul” har Julie Maria skabt musikvideoen til nummeret ”Anybody Else”. Se musikvideoen i sin fulde længde her: 

 

 

Om musikvideoen skriver Julie Maria selv følgende:

Mit første møde med cirklen under Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museums åbne himmel, var en symfonisk krammer fra et guddommeligt korværk der strømmede ud af væggene og ind mod midten, hvor jeg stod.

Jeg følte mig indhyllet i et tæppe af tryghed med udsigt til de smukkeste værker i dybblå. Min inderligste yndlingsfarve, der minder mig om havet, hvor jeg føler mig helt hjemme.

Jeg vidste med det samme, at her hørte "Anybody Else" til - en sang der hylder, at vi alle er skabt lige, som vi skal være. Jeg er skabt til musik med havets essens som min understrøm. Hvad er du skabt til?

 

ANYBODY ELSE - CARL-HENNING PEDERSEN & ELSE ALFELTS MUSEUM

Musik og tekst: Julie Maria

Mix og master: KOMO A/S

Videoproduktion: Uffe Birk

Lokation: Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Projektledelse: Fermaten

Kost og logi: Højskolen Skærgården

Frisør og styling: MEA-COR

Kjole: Søren Le Smith

 

Projektet er støttet af Kultursamarbejdet

 

Billetter kan købes her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/jtw454ohek