Den enes rest, den andens fest – kreativ workshop for hele familien søndag den 16. oktober kl. 10-12

Familieworkshop.jpg
24-08-2022

 

Søndag den 16. oktober kl. 10.00 – 12.00

 

Tag familien med på en kreativ workshop på Carl-Henning Pedersens & Else Alfelts Museum og få en god fælles oplevelse med kunsten.

Workshoppen starter i museets udstillinger, hvor formidlingsinspektør Helle Forbech Hvergel igennem levende fortælling og åben dialog sætter fokus på Henry Heerups skæve skraldekunst og Carl-Henning Pedersens farverige fantasifugle. Herefter går vi sammen i værkstedet og skaber vores egne kunstværker med de to kunstnervenner som forbilleder. Kunstværkerne skabes i fællesskab i familien ud af rester fra produktion af lamper og andre effekter fra Norrino Design, der omdannes til festlige fantasifugle.

Workshoppen er planlagt med særligt fokus på børn fra fem til 12 år, men børn i alle aldre er velkomne ifølge med mindst én voksen.

 

Tilmelding er nødvendig og sker efter først til mølle-princippet ved at skrive en mail til chpevent@herning.dk med alder på de deltagende børn og navn på både børn og voksne.

 

Det er gratis at deltage i workshoppen, når entreen til museet er betalt (børn under 18 år har altid fri entré til museet).