MELLEMTRIN

På museet har vi stor erfaring med at byde mellemtrinsklasser indenfor. I undervisningsforløbene til denne aldersgruppe har vi specielt fokus på en dialogisk og en induktiv tilgang, hvor eleverne er aktive gennem hele forløbet. Tilgangen bygger på kunstdidaktiske betragtninger ved bl.a. Olga Dysthe, der er professor emeritus ved Bergen Universitet, Norge.

 

Når museet genåbner tilbyder vi resten af 2021 forløbet EN BÅD FOR ALLE med afsæt i særudstillingen "Carl-Henning Pedersen - Lerets billedmager".

Lad dine elever træde ind i Carl-Henning Pedersens legendariske motivverden på en tur igennem udstillingen ”Carl-Henning Pedersen – Lerets Billedmager” sammen med en engageret kunstformidler, der levende fortæller om Carl-Henning Pedersens liv og kunst. På turen vil der være et særligt fokus på de både med forskellige fantasivæsner, som Pedersen skabte som små eksperimenter på Royal Copenhagen i 1990’erne. Undervejs inddrages elevernes fantasi og betragtninger til at undersøge udvalgte værker. Museumsbesøget afsluttes i værkstedet, hvor eleverne skaber deres egne både. Forløbet kan både indeldes og afsluttes hjemme på skolen i f.eks. dansk eller billedkunst.

 Download katalog her:                                 

            

 

PRAKTISK INFORMATION

Børn har altid fri entré på museet!

Undervisningsforløb er gratis for skoler i Herning Kommune

Skoler i Herning Kommune kan på udvalgte datoer køre gratis
med kommunens kulturbus til og fra museet. Læs mere her.

For skoler uden for Herning Kommune koster et undervisningsforløb 750 kr. (max 28 elever)

Værd at vide

• Vi vil gerne modtage bestillinger med mindst 14 dages varsel

• Medbragt mad kan efter aftale nydes på museet og må altid nydes på græsset foran museet

 

For booking eller spørgsmål kontakt museets formidlingsinspektør
Helle Forbech Hvergel 
chphc@herning.dk
20 70 17 72