HIMMELSKE DAGE PÅ HEDEN: Bibelrefleksion v. Biskop Thomas 2. juni kl. 8.45-9.30

himmelske_dage_logo.jpg
18-03-2017

Bibelrefleksion v. Biskop Thomas
Apostlenes Gerninger kap. 10 – Peter og CorneliusDen globale verden, fællesskab og folkelighed
Peter får et guddommeligt syn, som kalder ham til at bryde grænser. I det efterfølgende møde med Cornelius opdager Peter evangeliets globale dimension. Det gode skal deles ud også på tværs af skel.

Folkelighed
Folkelighed er en invitation, en invitation til noget levende, til fællesskab, til samtale, til noget vi identificerer os med. Folkelighed udleves i musik, i humor, i kultur, i fest og er et element i alle aspekter af tilværelsen. Kirken kan kun være kirke, hvis den på de præmisser er folkelig.

 


2. juni 2019 kl. 8.45-9.30
Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
 
Birk Centerpark 1, 7400 Herning. Bibelrefleksionen afholde indenfor i museet.
Bibelrefleksionen er på engelsk med oversættelse.

KØB BILLET NU


 

Bibelrefleksionen holdes af Biskop Thomas
Biskop Thomas 
er en betydningsfuld stemme, ikke kun i Egypten, men for kristne i hele Mellemøsten. I ørkenen mellem Kairo og Alexandria har han etableret Anafora, et center for åndeligt liv og menneskeligt fællesskab. Her kommer mennesker, både fra Egypten og resten af verden, for at søge inspiration, fordybelse og fornyelse. Biskop Thomas er en utrættelig forkæmper for trosfrihed og menneskerettigheder i Egypten, og modtog for dette Stefanusprisen i 2005. Læs mere om ham i bogen “I Kærlighedens Cirkel” (Boedal 2018).