Undervisningsmateriale til aktuelle udstillinger

 

 

 

Udstillingen ser nærmere på, hvordan fysiske og symbolske masker i forskellige tider er blevet brugt i kunst og kultur til at transformere og skabe identiteter. 


Find undervisningsmateriale til THE EYE IN THE MASK her

 


 

Undervisningsmateriale til tidligere udstillinger

  

PÅ BAGSIDEN… er en udstilling om Carl-Henning Pedersen, Else Alfelt og kunstens bagsider. Udstillingen opfordrer os til at kigge en ekstra gang: På kunstværkerne selv og deres skjulte bagsider – men også på kunstnerens dybere motivationer for at male og skabe kunst.


Find undervisningsmateriale til PÅ BAGSIDEN... her

 

 

Under titlen FØRSTE UDSTILLING åbnede Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum for første gang dørene den 13. september 1976 med næsten 100 værker af Else Alfelt. Udstillingen fejrer museets 40-års jubilæum ved på bedste vis at genskabe museets allerførste udstilling, der var kurateret af Carl-Henning Pedersen. 

 
Find undervisningsmateriale til ELSE ALFELT - FØRSTE UDSTILLING her

 

 

Udstillingen WAR HORSES: Helhesten og den danske avantgarde under Anden Verdenskrig tager udgangspunkt i en række eksperimenterende danske kunstnere, som i årene 1941-1944 under den tyske besættelse var fælles om at sætte fokus på den abstrakte kunst i en dansk kontekst.  


Find undervisningsmateriale til WAR HORSES her