Undervisningsmateriale aktuelle udstillinger

 

Udstillingen kigger nærmere på hvordan masken bruges i kunsten i forskellige former og forskellige tider.
I tråd med temaet for Socle du Monde 2017; ”at vende verden på hovedet”, udfordrer The Eye in the Mask identitetsdannelser i fortid og nutid.
Find undervisningsmateriale til THE EYE IN THE MASK her

 
PÅ BAGSIDEN … er en udstilling om Carl-Henning Pedersen, Else Alfelt og kunstens bagsider. Udstillingen opfordrer os til at kigge en ekstra gang: På kunstværkerne selv og deres skjulte bagsider – men også på kunstnerens dybere motivationer for at male og skabe kunst.
Find undervisningsmateriale til PÅ BAGSIDEN... her

 

 

Under titlen FØRSTE UDSTILLING åbnede Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum for første gang dørene den 13. september 1976 med næsten 100 værker af Else Alfelt. Udstillingen fejrer museets 40-års jubilæum ved på bedste vis at genskabe museets allerførste udstilling, der var kurateret af Carl-Henning Pedersen.  
Find undervisningsmateriale til Else Alfelt - FØRSTE UDSTILLING her

 

 

Undervisningsmateriale tidligere udstillinger
 

Udstillingen WAR HORSES: Helhesten og den danske avantgarde under Anden Verdenskrig tager udgangspunkt i en række af de mest kendte danske kunstnere, som i årene 1941-1944 under den tyske besættelse var fælles om at sætte fokus på dansk kunst. I udstillingen kan man opleve en rekonstruktion af udstillingen "13 kunstnere i Telt" fra 1941. 
Find undervisningsmateriale til WAR HORSES her